Σχετικά με εμάς

20 Χρόνια Εμπειρίας

Έμπειρο και Καταρτισμένο Δίκτυο Συνεργατών

Διαρκής Ενημέρωση για το Οικονομικό και Φορολογικό Περιβάλλον

Είμαστε πάντα σε επαφή με εσάς για την επιχείρηση σας μέσω δικού μας Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Δαμιανός Μιχαήλ & Συνεργάτες

Το λογιστικό γραφείο Δαμιανός Μιχάηλ & Συνεργάτες – Λογιστικές Υπηρεσίες, δραστηριοποιείται στη Ρόδο από το 2001 και αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση και επίλυση φοροτεχνικών – λογιστικών και οικονομικών θεμάτων, την πλήρη τήρηση όλων των λογιστικών βιβλίων προσφέροντας ολοκληρωμένες λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Στόχος του γραφείου μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας τόσο σε φυσικά πρόσωπα, όσο και σε επαγγελματίες, με βασικούς πυλώνες την υπευθυνότητα και τη συνέπεια.

Οι συνεργάτες μας

Το γραφείο απαρτίζεται από μια ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών, που διαθέτουν υψηλή κατάρτιση, συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση ώστε να ανταποκρίνεται επάξια στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Γι’ αυτό και εγγυόμαστε για το σωστό λογιστικό και φοροτεχνικό σχεδιασμό, τη διερεύνηση και κάλυψη των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων των πελατών μας.  

Γιατί εμάς

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο:

Εμπειρία – Υψηλή Κατάρτιση – Εντιμότητα

Έχουμε έτσι τα εχέγγυα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας με απόλυτο σεβασμό στους κόπους και τις προσδοκίες σας.

Γνώση και Εμπειρία

Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών από όλους τους κλάδους.

Καταρτισμένο Προσωπικό

Το γραφείο απαρτίζεται από μια ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών, που διαθέτουν υψηλή κατάρτιση, συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση ώστε να ανταποκρίνεται επάξια στην εμπιστοσύνη των πελατών. 

Συνεχής Ενημέρωση

Κύριο πλεονέκτημα του τρόπου λειτουργίας μας είναι η καθημερινή υποστήριξη με όλες τις μεθόδους επικοινωνίας (τηλέφωνο, φαξ, e-mail, κινητό κ.λπ.), οι οποίες και αποτελούν τη βάση για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν από την καθημερινή λειτουργία της κάθε επιχείρησης.

Μακροχρόνιες Σχέσεις

Η ποιότητα και η εμπειρία μας εγγυώνται για τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, που αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ ενός λογιστικού γραφείου και μιας επιχείρησης, με στόχο την κοινή ανάπτυξη.

0
Projects
0
Πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Award Winning

Τα πλεονεκτήματά μας

Η ποιότητα και η εμπειρία μας εγγυώνται για τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, που αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ ενός λογιστικού γραφείου και μιας επιχείρησης, με στόχο την κοινή ανάπτυξη.
Εξειδικεύμενη Γνώση
100%
Πολυετής Εμπειρία
100%
Αμεσότητα & Διαρκή Πληροφόρηση
100%
Μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης
100%

Δωρεάν Ενημέρωση

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 22410 70516 ή στο 6937 044 564.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ