Οδηγίες παρακολούθησης εισφορών-πληρωμών ΕΦΚΑ

Οδηγίες για την είσοδο στον κόμβο του ΕΦΚΑ για την παρακολούθηση των απαραίτητων πληροφοριών σχετικά με την ασφάλιση σας. 

ΕΦΚΑ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ SITE

Μπαίνετε στην ιστοσελίδα www.efka.gov.gr.  Θα εμφανιστεί η αρχική σελίδα

Από τη στήλη κάτω αριστερά «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ Ασφαλισμένους» επιλέγετε Εισφορές Μη Μισθωτών ΕΦΚΑ.  Εμφανίζετε το εικονίδιο  για σύνδεση με κωδικούς TAXISNET. Πατάτε “Συνέχεια στο TAXISNET”.  Εισάγετε τους κωδικούς του taxis και πατάτε Είσοδος και μετά Εξουσιοδότηση.

Στη συνέχεια εισάγετε τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ σας ,τον κωδικό οπτικής επιβεβαίωσης που σας ζητείται και πατάτε Είσοδος.

Θα εμφανιστούν τα ειδοποιητήρια όπου μπορείτε να εκτυπώσετε το τελευταίο ειδοποιητήριο ή να δείτε τα προηγούμενα εκδοθέντα ειδοποιητήρια.

Πάνω δεξιά στο πεδίο Ηλ. Υπηρεσίες  ———>   Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης   θα βρείτε πληροφορίες για τις εκκαθαρίσεις, τις καταβολές που έχετε κάνει καθώς και τις οφειλές σας.

Τέλος για να αποσυνδεθείτε από το site πατήστε πάνω αριστερά στο ονοματεπώνυμο σας και επιλέξτε Αποσύνδεση.

Share:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Αλλαγές με τον Νόμο Ν.4646/2019 λογιστησ ροδοσ

Αλλαγές με τον Ν.4646/2019

Μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νόμου 4646/2019 υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που χρειάζονται προσοχής από 01/01/2020. Αναλυτικά: Για να εκπέσουν οι δαπάνες ενοικίων που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα »
λογιστικοι ελεγχοι μιχαλησ δαμιανοσ ροδοσ

Έλεγχοι ΙΚΑ-ΣΕΠΕ

Ενημέρωση σχετικά με τα απαραίτητα έγγραφα απασχόλησης προσωπικού.Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου υπενθυμίζουμε την προσοχή που πρέπει να δείχνουμε συνέχεια στην τήρηση του

Διαβάστε περισσότερα »